Magazin

21.
Jan
2020
Blog
Njega lica predstavlja mnogo više od nanošenja dobrih preparata. Prije svega, potrebno je da znate koji je vaš tip kože. Različitim tipovima kože odgovara različita njega i nisu svi kozmetički preparati dobri za svaki tip kože.  
18.
Dec
2019
Blog
Trend zvani „contouring“ i dalje trese beauty univerzum. A postoji i dobar razlog zašto je to tako. Pravilnim konturisanjem obezbijedićete licu efekat svjetlosti, stvarajući dubinu i dimenziju za prefinjen i prirodan izgled. Ovakvim načinom šminkanja možete da otklonite mane sa lica i  istaknete njegove prednosti. Konturisanje vam daje moć da suzite lice, definišete nos i još mnogo, mnogo toga. Za konturisanje možete koristiti uglaste, ali i pravo siječene četkice.  
05.
Nov
2019
Blog
Zdrava i njegovana kosa je jedan od glavnih izvora samopouzdanja.
24.
Oct
2019
Blog
Proizvode GOSH brenda krase sjaj, kvalitet i intezivnost boja. Cijene su prilagođene našem tržištu a kvalitet može da se rangira sa najboljim svjetski poznatim brendovima. Bilo da su u pitanju ruževi, sjajevi, sjenke, puderi, maskare ili eyelineri  utisak je isti. Svježina i dugotrajnost  
20.
Sep
2019
Blog
Potraga za idealnim puderom može da bude veoma komplikovana i predstavlja pravi izazov. Savršen puder mora da pristaje vašoj nijansi tena, održava nivo vlažnosti kože, pruža licu svjež, prirodan i mat izgled. Ne smije da zatvara pore ni da isušuje kožu.  
30.
Jul
2019
Blog
Jedno prijatno osvježenje na našem make up tržištu je svakako ASTRA dekorativna kozmetika. Luksuzni make up stvoren za svaku ženu koja uživa u šminkanju i želi da njen izbor bude kvalitet, atraktivno pakovanje i pristupačana cijena. Astra nam poručuje „budi ekspresivna i prirodna ali i hrabra, oslobođena i kreativna“ Ono što bi posebno pohvalili su izuzetni mat ruževi za usne, ali i lakovi sa gel efektom.  
string(0) ""
string(0) ""