Najčešća pitanja

Poštovana/i kao što ste vidjeli prilikom poručivanja, na žalost nijesmo u mogućnosti da preciziramo tačan dan i vrijeme isporuke. Samom potvrdom porudžbine ste pristali na rok i uslove isporuke. Kada Vas kurir kontaktira provjerite direktno sa njim da li postoji mogućnost da Vam izađe u susret.

Poštovana/i na žalost tako nešto nije moguće. Da bismo Vam kurir isporučio paket neophodno je da ga predhodno naplati. Ukoliko Vam poručeno ne bude odgovaralo možete se javiti kolegama u najbližoj radnji ili pozvati kontakt centar.

Poštovana/i ukoliko ste se predomislili vezano za porudžbinu koju ste napravili kod nas potrebno je da pripremite ID broj porudžbine i da pozovete naš kontakt centar. Operater će provjeriti da li je moguće stornirati porudžbinu. Ne postoji vremensko ograničenje u kome to možete uraditi, ali Vas molimo da nas kontaktirate što prije, jer se često obrada porudžbine završi u roku od par sati i paket preda kurirskoj službi, pa je storniranje tada nemoguće.

 

Poštovana/i ukoliko Vam ne odgovara artikal koji ste poručili i ne želite ništa drugo u zamenu, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti novac. Podrazumjeva se da artikal možete vratiti isključivo nekorišćen, u originalnoj ambalaži. Pozovite naš kontakt centar i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme proizvod. Naglašavamo da se novac vraća isključivo uplatom na tekući račun, pa je potrebno pripremiti broj računa prilikom poziva kontakt centru. Rok za uplatu novca je 14 dana.

Poštovana/i ukoliko Vam ne odgovara artikal koji ste poručili i ne želite ništa drugo u zamenu, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti novac. Podrazumjeva se da artikal možete vratiti isključivo nekorišćen, u originalnoj ambalaži. Pozovite naš kontakt centar i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme proizvod. Naglašavamo da se novac vraća isključivo uplatom na tekući račun, pa je potrebno pripremiti broj računa prilikom poziva kontakt centru. Rok za uplatu novca je 14 dana.

Poštovana/i ukoliko ste dobili obavještenje da artikal koji ste poručili nemamo za isporuku onda je to zaista tako. Razlog zašto se i dalje može pronaći na sajtu je taj što se još uvijek vodi na stanju u radnji, ali je na rezervaciji za nekog kupca. Ili su kolege pri pregledu ustanovile da postoji neko oštećenje zbog koga artikal nije za slanje kataloškim putem. Zbog toga Vam savjetujemo da pogledate druge modele iz naše ponude.

 

Poštovana/i u mogućnosti smo da artikle poručene na sajtu www.milpop.com isporučujemo isključivo na teritiriji Crne Gore.

Poštovana/i naš sajt se ažurira više puta u toku dana. Na žalost ne postoji mogućnost da se ažurira u svakom trenutku, posle svake porudžbine ili kupovine u našim radnjama. Iz tog razloga je i obavejštenje na dnu stranice na našem sajtu koje kaže da su svi prikazani artikli dio naše ponude, ali ne podrazumjeva da su dostupni u svakom trenutku. Sve porudžbine se obrađuju onim redosledom kojim kupci poručuju, sve dok traženo imamo na lageru. Takođe,  može da se desi da pri pregledu artikla kolege utvrde da je artikal oštećen i da iz tog razloga nije za isporuku.

Poštovana/i ukoliko ste poručili nešto direktno sa našeg sajta, dokaz da ste dobro poručili je potvrda koja stiže na Vaš mail, kao PODACI O PORUDŽBINI. Možete još jednom da provjerite da li su svi podaci koje ste naveli ispravni, a ujedno dobijate i ID broj porudžbine. Ukoliko potvrda porudžbine nije stigla u Vaše INBOX sanduče, obavezno provjerite SPAM ili JUNK sanduče, gde Vam stiže neželjena pošta. Ako Vam mail nije stigao, znači da ste preskočili neki korak i da porudžbina nije bila ispravna. Vratite se na sajt i provjerite da li je odabrani artikal i dalje u korpi. Ako jeste, otvorite korpu i ponovite ostale korake. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite putem besplatnog call centra 067259021 i operateri će Vam pomoći oko porudžbine.

 

Poštovana/i na sajtu je prikazana kompletna ponuda. Pored slike svakog artikla, sa desne strane imate prikazan izbor dostupnih veličina. Veličine koje nijesu prikazane, na žalost nemamo na stanju.

Poštovana/i kompanija Mil Pop, sa čijeg sajta poručujete, je na našem tržištu već dugi niz godina i garantuje za sve isporuke iz internet prodavnice. Svaki proizvod se pregleda prije pakovanja i slanja na adresu kupca. Ukoliko se desi da nijeste zadovoljni proizvodom ili primijetite nedostatak koji je nama promakao možete se obratiti kolegama u najbližoj radnji ili pozvati na besplatan call centar 067259021.

 

Poštovana/i informacije koje su Vam potrebne možete dobiti putem besplatnog poziva na broj 067259021 ili putem e maila: online@mil-pop.com.

Poštovana/i Mil Pop loyalty karticu možete dobiti na tri načina načina:
Prvi način je da preuzmete besplatno našu aplikaciju klikom na link:
link za aplikaciju
Drugi način je da pristupnicu popunite online, na našem sajtu, ukoliko ste registrovani korisnik. Za karticu možete aplicirati kad ste ulogovani na sajtu sa Vašim nalogom. Potrebno je da odete na padajući meni i izaberete opciju kartica lojalnosti. Pri popunjavanju pristupnice, potrebno je da ostavite osnovne podatke - ime i prezime, adresu stanovanja, e-mail adresu, broj telefona. Kartica će u elektronskom obliku biti na Vašem nalogu. Kao član Mil Pop Kluba prijatelja bićete redovno obavještavani o pogodnostima koje ćete dobijati, kao i akcijama u Mil Popu.
Treći način je da uz račun preko 10€ ispunite pristupnicu u bilo kom našem objektu. Rok za aktivaciju loyalty kartice je 3 radna dana. Nakon toga možete sakupljati nagradne bodove i trošiti ih u bilo kom našem objektu.
Tabelu boniteta možete pogledati na linku https://www.mil-pop.com/loyalty-kartica/
Da bi mogli da koristite prednosti članstva neophodno je da prilikom kupovine u našim radnjama obavezno kolegama na kasi pokažete svoju karticu.

 

1. Način:

Poručivanjem direktno na samom sajtu. Ukoliko se do sada niste registrovali, potrebno je da prvo to uradite. Kad se uspješno registrujete, na Vaš mail stiže potvrda registracije. Nakon toga, potrebno je da se na sajtu prijavite i jednostavnim dodavanjem artikla u korpu i praćenjem ostalih koraka završite porudžbinu. Na mail koji ste naveli pri registraciji stići ce potvrda porudžbine, sa ID brojem, što je potvrda da ste dobro ispratili sve korake.

2. Način :

Pozivanjem na besplatan broj telefona 067259021. Operateri će zapisati koji artikal želite i podatke za isporuku. Molimo Vas da u tom slučaju pripremite tačnu šifru artikla koja je istaknuta na sajtu kako bi operater poručio ono što želite.

3. Način :
Slanjem Vaše porudžbine putem e-maila online@mil-pop.com. Molimo Vas da nam u tom slučaju prosledite potrebne podatke, kako bi Vaša porudžbina mogla da se realizuje: Šifra artikla, veličina, ime i prezime primaoca, adresa za isporuku, mobilni kontakt telefon

4. Način :
Putem live chat-a na sajtu. U tom slučaju je neophodno da nam prosledite potrebne podatke za porudžbinu. Sve što je potrebno je navedeno za poručivanje putem e-maila.

 

Poštovana/i artikal koji ste poručili online možete da reklamirate na sledeći način: pozovite kontakt centar, besplatnim pozivom na broj 067259021 i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme artikal. U tom slučaju odštampajte primjerak reklamacionog lista sa našeg sajta (nalazi se u odeljku kupovina, obrasci, pravilnici, zakonske odredbe) i popunite gornji dio gdje piše popunjava kupac. Pored reklamacionog lista i artikla koji reklamirate, neophodno je da pošaljete i račun, kao dokaz kupovine. Sve zajedno spakujte, kurir će po našem nalogu doći na Vašu adresu i preuzeti paket. Čim paket stigne do naših kolega biće prosleđen na pregled komisiji i Vi ćete najkasnije u roku od 8 dana biti obaviješteni o ishodu reklamacije.

Poštovana/i, kao korisnik naše Loyalty aplikacije, imate uvid u stanje bodova i kupovina kao i svih ostalih podataka koji se tiču Loyalty programa.
Prilikom svake kupovine u našim radnjama, uz fiskalni račun dobijate odštampan i nefiskalni isječak sa trenutnim stanjem, zarađenim i potrošenim bodovima
na tom računu.

 

Poštovana/i sarađujemo sa kurirskom službom Pošta CG, koja vrši isporuku radnim danima u periodu od 8 do 17 časova. Na dan isporuke prosleđuju Vam SMS obavještenje, kako biste obezbjedili da na adresi bude osoba koja može da preuzme paket. Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke od kurira primjetite da na paketu postoji oštecenje ili ukoliko postoji neslaganje u iznosu za plaćanje molimo da odbijete prijem pošiljke i da odmah pozovete kontakt centar kako bi operater izvršio potrebne provjere i ispravke ukoliko je potrebno.

Poštovana/i radno vreme kontakt centra svakog dana od od 8h do 21h.

Poštovana/i svaka kupovina u Mil Pop radnjama ili na našem sajtu Vam donosi vrijedne poene. Poene koje ste zaradili kupovinom u radnji možete koristiti u roku od 24 sata, dok sa poeni ostvareni online kupovinom evidentiraju 20. dana od dana kucanja računa odnosno čim istekne zakonski rok u kome je omogućen povrat kupljenog artikla. Poeni se najkasnije mogu iskoristiti u roku od godinu dana od dana kupovine kojom ste ih ostvarili, isključivo u nekoj od naših radnji.