O nama

Kompanija Mil-Pop je porodična firma, osnovana je 1997.godine, sa sjedištem u Podgorici. Vodeći je lider na teritoriji Crne Gore u uvozu, distribuciji i prodaji proizvoda kozmetike, dekorative, čarapa, programa za bebe, profesionalnog programa za frizere, kožne galanterije, putnih i poslovnih torbi, igračaka, kućnog, školskog, plažnog programa, kao i intimnog programa.

Osnivač kompanije je Nebojša Popović, koji se privatnim biznisom bavi više od 30 godina. Svojim predanim, napornim, dugogodišnjim radom, upornošću i spremnošću na promjene i prilagođavanje zahtjevima savremenog tržišta, zajedno sa svojim saradnicima učinio je da kompanija Mil-Pop postane ono što jeste – sinonim za kvalitet.

l-MiPop ima razvijenu sopostvenu maloprodajnu i veleprodanju mrežu.
Osnovna djelatnost kompanije prilikom osnivanja, bila je veleprodaja. Kako se tržište razvijalo, tako se rađala i želja za širenjem ponude i pokretanjem lanca maloprodaje. Prvi maloprodajni objekat je otvoren 1998.godine, nakon čega poslovanje kreće uzlaznom putanjom. Do danas, kompanija je otvorila 18 maloprodajnih objekata širom Crne Gore.

Bazirani na tradiciji, vođeni vlastitim vizijama, inicijativom i entuzijazmom u skladu sa razmjenom iskustava sa inostranim i regionalnim partrnerima, izrasli smo u kompaniju prepoznatljivu po brizi o potrošaču čije nam je povjerenje imperativ poslovanja.

Počevši od 2010.godine, izgradili smo kompleksan sistem lojalnih kupaca, a trenutno radimo na osavremenjivanju sistema i pristupa potrošačima. Potvrda da se Mil-Pop brine o svojim kupcima je kako bogat i raznovrstan asortiman i nivo usluge, tako i specijalni popusti namijenjeni lojalnim potrošačima.

2016. godina smatra se prekretnicom u poslovanju i razvoju Mil-Popa. Naime, te godine, kompanija je otvorila 5 novih maloprodajnih objekata, počeli smo da radimo na osavremenjivanju imidža, poboljšanju kvaliteta usluge i vizuelnog identiteta, a sve u cilju stvaranja prijatnog ambijenta i ugodnog osjećaja trgovine u našim objektima.

Iste godine, kupili smo i opremili novi, moderniji magacinski prostor, a uveli smo i informacioni sistem sa savremenim softverom, koji u svom sastavu ima “Warehouse Management System” (WMS) program, za upravljanje zalihama i kontrolu procesa rada. U planu razvoja je uvođenje novih informacionih tehnologija, kojima ćemo usavršavati naše poslovanje i ići u korak sa savremenim zahtjevima tržišta.


MALOPRODAJNI OBJEKTI

Maloprodajnu mrežu Mil-Pop-a čini 18 objekata koji se nalaze na teritoriji Podgorice, Nikšića, Budve, Bara i Kotora.
Bogat asortiman proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača, povoljne cijene i prepoznatljiv kvalitet usluge čine Mil Pop objekte prijatnim mjestom trgovine.

U svojim maloprodajnim objektima Mil-Pop nudi širok i raznovrstan asortiman više i niže cjenovne kategorije kozmetike, dekorativne kozmetike, programa za bebe, parfema, profesionalnog programa za frizere, čarapa, intimnog rublja, kupaćih kostima, bižuterije,  kožne galanterije, torbi, novčanika, kaiševa, putnih i poslovnih torbi, obuće, kućnog programa, igračaka kao i kompletan plažni program i školski pribor.

Mil-Pop u svom sastavu ima 6 specijalizovanih radnji intimnog programa renomiranih regionalnih i svjetskih brendova, kako za žene i muškarce, tako i za djecu, koji podrazumijeva raznovrsnu ponudu veša, pidžama, kupaćih kostima i pratećeg plažnog programa. Posebno značajna je i bogata ponuda čarapa, sa kojima ste uvijek u korak sa svjetskim modnim trendovima.

Naša kompanija, kao distributer prepoznatljivih svjetskih brendova poput: Golden lady, Alma Ras, Revlon, Lormar, Infiore, Gosh, Astra, Ilirija, Aris, Subrina, Byphasse, Cotonella …….. čini ove asortimane dostupne našim potrošačima po pristupačnim cijenama.

Kompanija ima u planu da se proširi na teritoriju cijele Crne Gore, a sticanjem uslova za širenje lanca snabdijevanja, Mil-Pop će se širiti i na okolna tržišta.

Kontinuirana komunikacija i prilagodjavanje željama potrošača, svakodnevno dovode veliki broj kupaca u Mil-Pop markete, što je ujedno i pokazatelj snažne lojalnosti kupaca i potvrda da se samo bogatim asortimanom, pristupačnim cijenama i visokim nivoom usluge može steći i zadržati povjerenje kupaca.


DISTRIBUCIJA I SNABDIJEVANJE

Mil Pop posjeduje razvijenu distributivnu mrežu koja osigurava pokrivenost svih kupaca na cjelokupnoj teritoriji Crne Gore. Tome posebno doprinose brojni visokokvalifikovani brend menadžeri i agenti prodaje na terenu, sa jasno definisanom logistikom i razvijenim, modernim voznim parkom. Znanje i iskustvo u spoju sa ambicijom i inovativnošću novog i mladog tima rezultirali su većim brojem inostranih brendova na našem tržištu, čiji smo generalni zastupnici.

Renomirani brendovi čine naš poslovni portofolio bogatim. Ukazanim povjerenjem zastupamo, uvozimo i distribuiramo proizvode i pružamo prodajne i logističke usluge.

Ono što je zajedničko svim brendovima i proizvodima koji se nezavisno o namjeni i proizvođaču, nalaze u Mil-Pop-ovim prodajno-distributivnim centrima je kvalitet. Kvalitet koji je ujedno naš glavni i osnovni cilj, protkan je u svim segmentima poslovanja.

Mil-Pop upravo na tom principu tačnosti, kvaliteta i kontinuiteta isporuke ima uspostavljene dugogodišnje poslovne odnose sa velikim brojem preduzeća u Crnoj Gori, sa kojima njeguje pouzdanu i ravnopravnu saradnju.


KADROVI

Bogatstvo naše kompanije ne mjeri se ostvarenim profitom, već kvalitetom kadrova, odnosno motivisanošću pojedinca da da lični doprinos na putu ka zajedničkom cilju. Posebnu pažnju posvećujemo  odabiru kadrova i njihovoj kontinuiranoj edukaciji. U tom cilju, konstantno organizujemo raznovrsne obuke i seminare za zaposlene, na kojima renomirani regionalni predavači prenose svoja znanja i iskustva. Namjera je poboljšanje kvaliteta usluge prema potrošaču, kao i razvoja zaposlenih na poslovnom i ličnom planu, čime ostvarujemo bolje rezultate i u organizacionom dijelu i u samom pristupu tržištu.

Kompanija trenutno broji preko 170 zaposlenih, a shodno ciljevima, otvaraju se nova radna mjesta.

Profesionalni kadar zaposlen u sektorima prodaje, nabavke, marketinga, logistike, spoljne trgovine, finansija, sektora za razvoj i informacioni sistem, pravne i službe za ljudske resurse, čini najveću pokretačku  snagu  koja  osigurava dugoročni napredak.


MISIJA KOMPANIJE

Mil-Pop je postavio visoke standarde trgovine: uvijek kvalitetna i raznovrsna ponuda po povoljnim cijenama. Ugođaj kupovine je ono čemu se posvećuje posebna pažnja.

Poštovanje i praćenje zacrtanih standarda je princip na putu našeg rasta i razvoja. Moto kompanije “Mil-Pop, ono što prija”, ujedno ukazuje na to da je naš glavni prioritet zadovoljan kupac, kojeg će Mil-Pop uvijek da asocira na lijepo i koji će uvijek rado da se vraća.

Na temeljima povjerenja i odgovornosti prema kupcima, zaposlenima, partnerima ali i zajednici u kojoj živimo i radimo uz već postavljene standarde kvaliteta, naša misija od osnivanja do danas je da otkrivamo, razvijamo, unapređujemo  i savladavamo vlastite ciljeve i granice. Osrednjost je neprihvatljiva, a kada je u pitanju kvalitet- mjesta za kompromis nema.