Blog
09.12.2020.

Sniženje novogodišnjeg asortimana

Čeka vas do 30% popusta u Alma Ras i Mil Pop maloprodajnim objektima

Zakoračili smo u mjesec ispunjen srećom, radošću i toplim emocijama zahvaljujući predstojećim praznicima.Tokom decembra, Alma Ras i Mil Pop za svoje kupce je pripremila niz iznenađenja, kojim se radujemo svi. Olakšajte sebi vječnu dilemu oko izbora savršenog poklona, pa iskoristite ovu priliku da pokažete poštovanje ili ljubav bližnjima. Na odabrani asortiman i pidžame iz novogodišnje linije očekuje vas sniženje od 30%.

Posebna linija koja se izdvaja iz godine u godinu jeste Happy linija posvećena novogodišnjim praznicima. U ovoj liniji pronaći ćete pidžame za cijelu porodicu, te posebno izrađene modele donjeg veša za praznične prilike. Ukrašene novogodišnjim motivima, izrađene od najkvalitetnijeg pamuka pružiti će vašem tijelu nezaboravan dodir koji ćete voljeti. Pripremite idealan kutak za slikanje i napravite bajkovitu atmosferu uz fotografije koje će vas podsjećati na lijepe trenutke.

Alma Ras i Manners asortiman možete pronaći u novootvorenom butiku Alma Ras u ulici Slobode 64. Podgorica ili u bolje opremljenim Mil Pop radnjama, koji je već godinama uvoznik asortimana ovih brendova.

Sve popustei i nove aktuelnosti pratite na oficijalnoj Alma Ras IG stranici ili Mil Pop IG stranici.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Jan.
2020.
Blog
Blistav, osvježen i ujednačen ten je krajnji cilj svim ženama koje redovno njeguju kožu lica. Zdrava i vitalna koža je preduslov za svjež i mladalački izgle...
string(0) ""
string(0) ""