Blog
20.09.2019.

Revlon photoready candid kolekcija

Potraga za idealnim puderom može da bude veoma komplikovana i predstavlja pravi izazov. Savršen puder mora da pristaje vašoj nijansi tena, održava nivo vlažnosti kože, pruža licu svjež, prirodan i mat izgled. Ne smije da zatvara pore ni da isušuje kožu.
Pri kupovini tečnog pudera obratite pažnju i na sastav. Tražite onaj koji vašoj koži omogućava da diše, koji je štiti od štetnih spoljašnjih uticaja, hidrira, regeneriše i sprečava pojavu bora.
Takodje, poželjno je da bude antioksidant koji štiti kožu i usporava proces starenja. Zatim i da sadrži UVA i UVB filtere koji štite kožu od štetnog sunčevog zračenja.
Sve to, i mnogo više potraži u novoj Revlon Photoready Candid kolekciji.


Ova nevjerovatno kremasta, hidratantna i zaštitna podloga sadrži sve sastojke koje želite, bez onih koje ne želite. Podloga specijalno dizajnirana za poboljšanje izgleda kože, daje prirodan i besprekoran finiš tokom cijelog dana. Dobijate srednju i laganu pokrivenost i najprirodniji izgled do sada. Formula protiv zagađenja, sa antioksidansima i plavim svijetlom koje štiti Vašu kožu. Bez ulja, parabena, ftalata, sintetičkih boja i oštrih mirisa.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""