Blog
24.10.2019.

Novi Mil-Pop u Danilovgradu u sklopu TC Voli

Otvoren novi objekat u Danilovgradu

Uprkos okolnostima izazvanim pandemijom Covid-19, Mil-Pop kontinuirano brine o svojim kupcima.

Na desnom ulazu Voli centra od sada možete pronaći najveći izbor kozmetike, make up-a, veša, čarapa, torbi i novčanika na preko 200m².

 

Kompanija Mil-Pop je porodična firma, osnovana 1997.godine, sa sjedištem u Podgorici. Vodeći je lider na teritoriji Crne Gore u uvozu, distribuciji i prodaji proizvoda kozmetike, make-upa, čarapa, programa za bebe, profesionalnog programa za frizere, kožne galanterije, putnih torbi kao i intimnog programa. Mil-pop kompanija, kao distributer prepoznatljivih svjetskih brendova poput: Golden Lady, Alma Ras, Revlon, Lormar, Infiore, Gosh, Astra, Ilirija, Aris, Subrina, Byphasse, Cotonella… čini ove asortimane dostupne potrošačima po pristupačnim cijenama. Uz to idealna je dopuna u Voli centru te na 300m udaljenosti od centra grada možete pronaći sve što vam je potrebno. Frekventnost i pozicija lokacije podogna je i za stanovnike Danilovgrada kao i za sve naše cijenjene kupce iz Podgorice i Nikšića.

Prodajna mreža Mil-Popa broji 17 poslovnica koje su prije svega prepoznatljive po brizi o potrošaču čije je povjerenje imperativ poslovanja. U novoj, moderno opremljenoj radnji u Danilovgradu sigurno ćete pronaći sve što vam je potrebno za njegu i ljepotu.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""