Blog
27.07.2021.

REVLON

REVLON

 

Revlon ColorStay puder za kombinovanu/masnu kožu glatko klizi pružajući dugotrajnu kontrolu sjaja sa ravnomernim, besprekornim matiranim završnim slojem koji traje tokom celog dana. Ova lagana formula bez ulja posebno je napravljena za mešovitu ili masnu kožu radi kontrole upijanja ulja i sjaja. Revlon ColorStay sadrži pumpu za nanošenje bez nereda i nudi SPF zaštitu. Formula je lagana i može se graditi do potpune pokrivenosti.

Revlon ColorStay puder za normalnu/suvu kožu glatko klizi pružajući dugotrajnu kontrolu sjaja sa ravnomernim, besprekornim matiranim završnim slojem koji traje tokom celog dana. Ova lagana formula bez ulja posebno je napravljena za suvu ili normalnu kožu radi kontrole upijanja ulja i sjaja. Revlon ColorStay sadrži pumpu za nanošenje bez nereda i nudi SPF zaštitu. Formula je lagana i može se graditi do potpune pokrivenosti.

Revlon ColorStay Full Cover Foundation puder pruža nevjerovatan, savršen izgled sa potpunim pokrivanjem koji traje cijeli dan. Ova podloga lako klizi na kožu i neprimetno se stapa za ujednačen, mat izgled. Sadrži jedinstvenu baršunastu teksturu, formulisan je da pruža celodnevnu hidrataciju, ostavljajući koži vlažnost i uvijek sveži izgled. Revlon ColorStay Full Cover Foundation traje do 24 sata sa potpunim pokrivačem koji se kreće sa vašom kožom, pružajući udobnost bez lijepljenja. Podnosi čak i toplotu i vlagu! Rezultat je besprekoran mat ten koji ostaje ugodan tokom celog dana.

 

 

Revlon ColorStay ruž za usne obećava dugotrajnu, sjajnu boju usana koja je potpuno otporna na poljupce. Sa 99% sastojaka koji su hidratantni (uključujući vitamin E i ekstrakt kamilice) - sjajni završni sloj se tako dobro oseća na usnama i dobar je za vas.

Revlon ColorStay Satin Ink ruž za usne uzima sve najbolje delove tečnog karmina (poput dugotrajnog, živopisnog isplate) i kombinuje ih sa blagodatima hidratantne usne. Iznenadjujuće udobna, brilijantna, tečna boja usana od 16h napravljena od ulja sjemenki, crne ribizle koje ne isušuju usne.

Revlon ColorStay olovka za usne pruža dugotrajnu definiciju, pomaže da boja usana duže traje i sprečava perje i krvarenje. Uključuje ugrađeno oštrenje. Ostvarite sate bogate definicije pomoću ove dugotrajne olovke za usne. Dostupno u raznim nijansama. Dobijate predivnu trajnu boju koja traje 8 sati nakon nanošenja bez ponovnog nanošenja, koja pomaže da vaš ruž ostane duže i usne izgledaju punije. 

 

 

Revlon ColorStay Volumazing maskara 100% volumizirano! Pruža pune, lijepo napuhane trepavice, u formulama koje se neće razmazati. Ultra kremasta, pojačavajući formula natopljena hranjivim maslinovim uljem koja vam daje mekan, očaran izgled. Preokretna četka dizajnirana je sa valovitim nitima da zagrli svaku trepavicu zadržavajući optimalnu količinu proizvoda.

Revlon Colorstay olovka za obrve je vodootporna olovka za obrve ima ugaoni vrh koji precizno ispunjava i četkicu za ukroćenje obrve tokom cijelog dana.

Revlon ColorStay gel za obrve trenutno punije obrve: zadebljajte, ispunite i definirajte svoje obrve brzo u nekoliko lakih poteza s ovim gelom za obrve. Obimna maska ​​za masku sadrži i kondiciono ulje avokada. Formula gela s infuzijom vlakana - Ova nijansirana formula gela za obrve sadrži vlakna koja se zaključavaju u dlake, zadržavajući ih na mjestu, dodajući punoću i definiciju za stvaranje savršenih obrva. Dugotrajni vodootporni gel za obrve - Uživajte do 2 dana nošenja. Vodootporan gel za obrve otporan na mrlje uključuje aplikator četke i češlja 2-u-1 koji ravnomjerno taloži boju i vlakna, za brzo nanošenje i nagomilavanje volumena.

 

 

 

Revlon ColorStay alajner najintezivnija tečna olovka do sada! Traje do 24h. Ova dramatična tečna olovka za oči isporučuje izuzetno pigmentiranu, mlazno crnu boju koja je izuzetno glatka, bez preskakanja. Takođe je vodootporna. Revlon ColorStay Sharp Line ™ tečna olovka za oči ima tanak, suženi vrh koji nudi savršenu dozu fleksibilnosti za rad sa krivinom vaše linije trepavica; savršeno za tanke ili debele linije.

Revlon ColorStay alajner je prvi alajner za dugo nošenje! Vodootporna formula klizi nevjerovatno glatko i stoji do 24h. Na suprotnom kraju je ugrađeno oštrenje, tako da ćete uvijek dobiti precizne linije. Oftalmološki testirano, jer je sigurnost uvijek bitna.

Revlon ColorStay olovka za oči je vodootporna olovka sa hiper preciznim, tankim vrhom u gel formuli! Ova glatka klizujuća olovka jednostavna za upotrebu omogućava vam da stvorite svoj omiljeni izgled očiju sa najvećom preciznošću i pažnjom. Ajlajner Revlon sada u hiper preciznoj, ultrafinoj formuli sa mikro vrhom od 1,5 mm. Ova olovka za oči jednostavna za upotrebu, glatko se klizi za intenzivnu pigmentaciju i bogatu isplativost boja. Ovaj vodootporni gel nosiće se do 12 sati. Koristite ugrađeni mrljač za mešanje boja i postizanje zadimljenog izgleda. Uvlačiva podstava znači da nije potrebno oštrenje. Oftalmolog testiran.

Revlon ColorStay olovka za oči ova moćna olovka stvara snažno sjajni izgled sa visokim pigmentima, sa gel formulom koja izgleda glatko poput tečnosti i traje. Ova POWER olovka stvara žestoko sjajni izgled sa visokim pigmentima, sa gel formulom izgleda glatko poput tečnosti i traje - bez obzira gde vas dan (i noć) odvedu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Apr.
2024.
Blog
12.
Jan.
2024.
Blog
Nagradna igra: U Mil-Pop svrati, sa nagradom se vrati!
11.
Jan.
2023.
Blog
Mil Pop se pobrinuo za lijep početak 2023 godine!  
19.
Oct.
2022.
Blog
Alma Ras slavi svoj rođendan uz poklone i popuste na novu kolekciju
11.
Jul.
2022.
Blog
REVLON COLORSTAY   REVLON COLORSTAY BLOT KAMENI PUDER - Puder za vezivanje sa snagom upijanja! Revlon ColorStay Blot Setting Powder je puder za matira...
04.
Jul.
2022.
Blog
NOVO u Mil-Pop ponudi! Savršen donji veš je stigao! Otkrijte novu Golden Lady Underwear liniju donjeg veša od ORGANSKOG PAMUKA za nevid...
07.
Dec.
2021.
Blog
Ako ste u potrazi za idealnim poklonom za vaše najdraže ili jednostavno želite sebe usrećiti kvalitetnim vešom ili udobnim kombinacijama za spa...