Blog
11.11.2021.

Renovirana Mil-Pop radnja kod Titeksa

Bogat asortiman proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača, povoljne cijene i prepoznatljiv kvalitet usluge čine sve Mil-Pop objekte prijatnim mjestom trgovine.

 

 

Renovirani Mil-Pop objekat kod Titeksa pored postojećeg asortimana kozmetike, make up-a, torbi, novčanika, kofera za putovanja, kaiševa, kozmetičkog i frizerskog aksesoara i aparata za njegu kose, preparata za njegu lica i tijela, sredstava za higijenu, bogatog izbora pidžama za muškarce, žene i djecu, i proširenog asortimana kišobrana u ponudi ima i nešto sasvim novo.

 

 

Najveći izbor veša i čarapa u Crnoj Gori obogaćen je novim brendovima kao što su Navigare, Pierre Cardin, Pompea, Intimami, Gios, Jadea, Sergio Tacchini.

 

 

U Mi-Pop radnji kod Titeksa možete pronaći peškire, bademantile, širok izbor posteljine, kućnog programa, ćebadi, stolnjaka, staza, jorgana, kao i mnoge druge artikle kućne konfekcije.   

 

 

Bazirani na tradiciji, vođeni vlastitim vizijama, inicijativom i entuzijazmom u skladu sa razmjenom iskustava sa inostranim i regionalnim partnerima, Mil-Pop je kompanija prepoznatljiva po brizi o potrošaču, čije je povjerenje imperativ poslovanja.

 

 

Posjetite renoviranu Mil-Pop radnju kod Titeksa gdje možete pronaći sve na jednom mjestu, uvjerite se sami u širok asortiman, i ne razmišljajte o parkingu.

 Mil-Pop, ono što prija..

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Apr.
2024.
Blog
12.
Jan.
2024.
Blog
Nagradna igra: U Mil-Pop svrati, sa nagradom se vrati!
11.
Jan.
2023.
Blog
Mil Pop se pobrinuo za lijep početak 2023 godine!  
19.
Oct.
2022.
Blog
Alma Ras slavi svoj rođendan uz poklone i popuste na novu kolekciju
11.
Jul.
2022.
Blog
REVLON COLORSTAY   REVLON COLORSTAY BLOT KAMENI PUDER - Puder za vezivanje sa snagom upijanja! Revlon ColorStay Blot Setting Powder je puder za matira...
04.
Jul.
2022.
Blog
NOVO u Mil-Pop ponudi! Savršen donji veš je stigao! Otkrijte novu Golden Lady Underwear liniju donjeg veša od ORGANSKOG PAMUKA za nevid...
07.
Dec.
2021.
Blog
Ako ste u potrazi za idealnim poklonom za vaše najdraže ili jednostavno želite sebe usrećiti kvalitetnim vešom ili udobnim kombinacijama za spa...