Blog
04.06.2021.

BYPHASSE MICELARNA VODA ZA VODOOTPORNU ŠMINKU

Micelarna voda kao vaše idealno sredstvo za čišćenje lica

 

Micelarna voda nije losion ili mleko za skidanje šminke. To je voda neutralne PH vrednosti u kojoj plivaju micelle. Micele deluju kao magnet koji privlači sve nečistoće sa lica. 

Micelarna voda je posebna po tome što u sebi spaja svežinu čiste vode ( ne sadrži kalcijum, magnezijum i katjone metala ) i efikasnost ulja za skidanje šminke.  Ujedinjeni u jedan proizvod ova dva sastojka omogućavaju otklanjanje masnoća pomešanih sa nečistoćama  i temeljno brisanje čak i vodootporne šminke. Ne iritira kožu i nije potrebno ispirati je.

U moru različitih preparata važno je izabrati micelarnu vodu koja ne sadrži metale i opasne konzervanse . Izaberite preparat za suvu i osetljivu, normalnu ili masnu kožu.

 

Predstavljamo vam formulu bez parabena, boja i sapuna, odgovara i najosetljivijoj koži.

Oduševila je mnoge dame elegancijom i jednostavnošću dizajna, a zatim i izuzetna jednostavnost upotrebe kao i fukcionalnost.

 

 

BYPHASSE MICELARNA VODA ZA VODOOTPORNU ŠMINKU

 

Biphasse vodootporni dvofazni micelarni rastvor za uklanjanje šminke.

Voda za čišćenje koja kombinuje micele (male čestice tenzida) i ulje, osigurava savršeno čišćenje bez ostavljanja masnog efekta i bez potrebe za ispiranjem.

Nežno uklanja najtvrđu šminku (čak i vodonepropusnu) ​​ostavljajući mekan osećaj na licu, očima i usnama.

Čisti, uklanja šminku, revitalizuje i omekšava. 86% formule sadrži sastojke prirodnog porekla.

Za sve tipove kože, čak i najosetljivije.

U elegantnom pakovanju od 500ml.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Jan.
2020.
Blog
Blistav, osvježen i ujednačen ten je krajnji cilj svim ženama koje redovno njeguju kožu lica. Zdrava i vitalna koža je preduslov za svjež i mladalački izgle...
18.
Dec.
2019.
Blog
Trend zvani „contouring“ i dalje trese beauty univerzum. A postoji i dobar razlog zašto je to tako. Pravilnim konturisanjem obezbijedićete...
04.
Dec.
2019.
Najčešća pitanja
04.
Dec.
2019.
Najčešća pitanja