Blog
17.05.2021.

DIVA IS BACK - NAPOKON DOSTUPNA: LIMITIRANA Diva is back x Alma Ras kolekcija

Uz jaku poruku za sve dame:  #sebinajbitnija


Ovih dana, sitnice su one koje nas mogu obradovati i možda na momenat vratiti u #staronormalno. Baš iz tog razloga, još jednu sezonu smo energiju preusmjerili u onaj dodir koji još uvijek svi sebi možemo priušititi, dodir nježnosti poznatog udobnog Alma Ras spavaćeg programa. Kolekciju #divaisbackXalmaras smo pažljivo pripremali u saradnji sa Ernom Saljević, komunikologinjom i influensericom, @divaisback na instagramu, a ne možemo sakriti radost jer smo i ovoga puta uspjeli zaintrigirati i ukrasti simpatije svih dama, i na tren sve nas odvesti u spokojnija i zabavnija vremena.

 

Uz sinergiju, iskustvo kreativnog tima brenda Alma Ras, Ernine vizije i veliku podršku njene snažne grupe pratiteljica na društvenim mrežama, svjetlost je ugledala još jedna kolekcija koja najprije slavi ženu, potiče da bude #sebinajbitnija i da čuva svoje zdravlje uz samopregled na koje je “napominju” etikete koje krase artikle. Kolekcija je nosiva kao dio spavaćeg programa, popularnog lounge wear momenta, ali i kao dio dnevnih i večernjih kombinacija.

 

“Druga sezona #divaisbackXalmaras, već! Toliko me dobrih osjećaja veže za sve ove mjesece pripreme našeg zajedničkog projekta. Uključili smo sjajne mlade dame na platformi na kojoj me prate i skupa sa njima napravili još jednu laganu, nosivu, titravu i romantičnu kolekciju koju vole, već, sve dame!”, dodaje Erna, idejni tvorac koncepta.

 “Kimono donosi japanske zen momente, pidžama donosi luksuz u krevetu ili #upidžamivani, košulja koju više ne kradete njemu nego imate svoju sa “dobro jutro mila” porukom mog svojeručnog rukopisa, nezaobilazna vječna bijela Mila majica, sve ono što ćete nositi sada, i godinama poslije uz ono najvrijednije: poruku da si sebi najbitnija i da je samopregled spasio tolike živote. To bi svakoj djevojci, koja jutrom oblači #divaisbackXalmaras artikle trebalo biti prvo na pameti, uz etiketu koja je tu da ih na to podsjeti. Svaki put. Sve ovo je još jedna, sad više ne tako mala, ženska revolucija Vol2!”, iskreno je zaključila Erna.

 

 

Baš kao i prethodne godine, svoje favorite iz ove kolekcije moći ćete kupovati u svim bolje opremljenim Mil Pop radnjama i u novootvorenom butiku Alma Ras u ulici Slobode 64.

 Kolekcija je limitirana, stoga će samo oni najsrecniji, ali i najbrži u online shoppingu www.mil-pop.com imati priliku uživati u ženstvenim i prije svega udobnim modelima sa bitnom i vrijednom porukom. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Jun.
2021.
Blog
Micelarna voda kao vaše idealno sredstvo za čišćenje lica   Micelarna voda nije losion ili mleko za skidanje šminke. To je v...
21.
Jan.
2020.
Blog
Blistav, osvježen i ujednačen ten je krajnji cilj svim ženama koje redovno njeguju kožu lica. Zdrava i vitalna koža je preduslov za svjež i mladalački izgle...
18.
Dec.
2019.
Blog
Trend zvani „contouring“ i dalje trese beauty univerzum. A postoji i dobar razlog zašto je to tako. Pravilnim konturisanjem obezbijedićete...
04.
Dec.
2019.
Najčešća pitanja
04.
Dec.
2019.
Najčešća pitanja