Blog
29.12.2020.

Philippe Matignon- GOLDEN LADY

‘SLIJEDITE ME, SVE NIJANSE MENE’

Philippe Matignon, italijanski brend čarapa, čine unikatni modeli čarapa od najfinijeg materijala za svaku priliku i za sve sofisticirane dame. 

Romantični cvjetni motivi za dan, geometrijski uzorci i animal print za vrijeme aperitiva, tila i čipke za večeri... Sve kolekcije su osmišljene kako bi poboljšale ljepotu vaših nogu u bilo koje doba dana! 

Njihov identitet su stil i elegancija.

Elegantnost i gracioznost, stil i ženstvenost, zavođenje i pažnja prema detaljima, karakteristike su koje svaku kolekciju Philippe Matignon čine jedinstvenima. Sofisticirana i senzualna francuska esencija stapa se s italijanskim stilom i kvalitetom stvarajući prekrasne linije čarapa, dokoljenica, unihopki.

Philippe Matignon postavlja se na vrh sofisticirane elegancije i brine se o svim detaljima žena, čineći je jedinstvenom i zavodljivom u svakodnevnom životu i u posebnim situacijama. Pristupačan francuski luksuz za šarmantan stil koji se svake sezone obnavlja najsavremenijim modnim kolekcijama.

Posjeduju i zavidnu kolekciju za muškarce. 

Ove modele čarapa možete pronaći u svim Mil Pop maloprodajnim objektima po vrlo pristupačnim cijenama. Takodje, cjelokupnu ponudu možete potražiti i online, putem našeg webshopa, na sajtu www.mil-pop.com

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Jan.
2020.
Blog
Blistav, osvježen i ujednačen ten je krajnji cilj svim ženama koje redovno njeguju kožu lica. Zdrava i vitalna koža je preduslov za svjež i mladalački izgle...
string(0) ""
string(0) ""